News

Lunch & lezing: Gezonde voeding bestaat niet

Met veel plezier kondigen we aan dat we een hele toffe (lokale) spreker hebben op deze dag!
Lanke Broeders.
Als o.a. energetisch natuurgeneeskundige begeleidt zij mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten in haar Praktijk Lanke. Ze heeft verstand van Bachbloesems, kruidenleer, voedingstherapie en is ook nog ir. Milieuhygiëne. Een boek schrijven kon dan natuurlijk niet uit blijven!

In ‘Gezonde voeding bestaat niet, gezond voeden wel’ stelt ir. Lanke Broeders dat bepaalde voedingsmiddelen niet per definitie gezond of ongezond zijn. Toch is er een wel relatie tussen voeding en gezondheid. Uit het voedingspatroon (wat je eet maar ook hoe, waarom, wanneer, etc.) kan je waardevolle informatie halen over wie je bent en wat je voelt.
In de lezing legt ze uit hoe je bewust worden van je voeding je meer ontspanning kan brengen. Dit is de ingang naar duurzaam gezonder worden, meer ontspanning, vervulling en vrijheid ervaren. Het gevoel meer jezelf te zijn.
Hier valt natuurlijk genoeg over te vertellen.

De lezing wordt gehouden bij restaurant LOFF en dat betekent dat er bij deze lezing een heerlijke frisse lunch geserveerd zal worden. Deze bestaat uit meerdere gerechten om te delen en sluit aan bij de voedingsvisie van Lanke en LOFF.

Spreker: Lanke Broeders
Datum: zondag 2 februari
Tijd: 12.00 tot 14.30 uur
Locatie: LOFF, Wilhelminastraat 15 in Breda
Prijs: 40,- euro pp voor lunch en lezing, inclusief koffie/thee
Aanmelden: info@restaurantloff.nl

februari 2 @ 12:00
12:00 — 14:30

Scroll to top