Eetlokaal

We LOFF to do good!

Over LOFF

We maken heerlijke gerechten die goed zijn voor jou, goed voor de planeet en goed voor de (lokale) boeren. Al onze producten zijn 100% bio, vega(n), dagvers, zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden. 
Maar daar blijft het niet bij. Ook op grotere schaal dragen we graag ons steentje bij.

Dit merk je:

  • Op je bord: Met expertise op het gebied van natuurvoeding zet ons keukenteam volwaardige en uitgebalanceerde gerechten voor je op tafel, op basis van pure, zo min mogelijk bewerkte en eerlijke voeding. Voeding is wat ons betreft niet alleen vullend, maar vervullend! 
  • In onze gastvrijheid: We LOFF our guests en dat merk je aan onze persoonlijke aandacht. We vinden het een eer om je te mogen inspireren met onze missie en visie. We willen de wereld graag een beetje beter maken en dat kunnen we alleen samen. We gaan graag met onze gasten in gesprek om elkaar te kunnen inspireren! 
  • Aan de details: We proberen tot in de kleinste details zo duurzaam mogelijk te zijn; kruiden komen uit onze eigen tuin, we gebruiken RVS rietjes, de tafels zijn van bamboe, we zorgen voor zo min mogelijk foodwaste, recyclen en scheiden ons afval waar we kunnen, gebruiken zo min mogelijk plastic verpakkingen, een deel van onze GFT gaat in de zomer op de fiets naar de varkens van de warmoezerij, de plastic dopjes van de melkverpakkingen worden verzameld voor een goed doel en ga zo maar door. Achter alle producten die we inkopen zit een goed verhaal. We vertellen je er graag meer over!
  • In al het andere wat we doen: We like to share the LOFF en daarom delen we graag onze kennis met je aan tafel, tijdens kookworkshops, dinner lectures en andere evenementen. Voor onze agenda, klik hier

Bij LOFF hebben we oog voor het grotere geheel. We hebben zorgvuldige aandacht voor onze gasten, voor de foodchain waar we gebruik van maken, voor de manier waarop we producten bewerken en bewaren en voor de balans van deze planeet. 

Private dining en workshops

Wil je iets in besloten kring vieren met een vega(n) lunch of diner? Of zou je graag samen met je collega’s, familie of vrienden een workshop willen doen? 
Ook dan ben je van harte welkom bij LOFF! Er zijn diverse onderwerpen mogelijk. 
Voor meer informatie over private dining of private workshops kun je mailen naar info@restaurantloff.nl.

Scroll to top